BİZİ TAKİP EDİN
İSTANBUL, TURKEY
20 MAYIS 2010 / 08:22

kermesimize bekliyoruz.




Hayvan Dostlarına Çağrı! 

23 Mayıs Pazar günü  12: 00-18: 00 arası Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı yararına kermes düzenlenecektir. Katılımcıların, kermeste satışa sunulacak ünlü markaların ürünlerinden satın alarak, destek vermeleri beklenmektedir. 

Etkinlik kapsamında çocuklar için çeşitli aktiviteler, sürpriz sanatçılar, Mavi Nota korosu performansları, lezzetli yiyecek ve içecek standları da olacaktır. 

Sahipsiz, muhtaç hayvanların barındırılması ve rehabilitasyonu günümüz modern kent yaşamının gereklerindendir. Unutmayalım ki bu dünya hepimizin; duyarlı insanlar olarak, hayvanlarla paylaştığımız bu dünyada, onlara hak ettikleri olanakları sağlamak bir borçtur. 

Yedikule Hayvan Barınağı 

Fatih Belediyesi desteğiyle 2001 yılında kurulan Yedikule Hayvan Barınağı, yardıma muhtaç hayvanlara sahip çıkarak, sağlık, gıda ve bakım ihtiyaçlarını karşılamayı amaç edinmiştir. Desteğini gönüllülerden alan barınak, şu anda 2 bin 500’ü aşkın hayvana ev sahipliği yapmaktadır.

Bilinçli hayvan sahibi olmaya teşvik eden barınak, sahiplendirme sistemi ile sessiz dostlara ev aramaktadır.



Kermes hazırlıkları son hızla devam ediyor.Akşamın oldukça geç saati gönüllü annaler  banu ,derya,nilay,didem ve küçük gizem  hala iş başında ürünler etiketleniyor .Kutulara yerleştiriliyor .
Ürün desteğinde bulunan,destek veren emeği geçen  tüm dostlara teşekkür ediyorum.21mayıs cuma
Resim 1065Resim 1064