BİZİ TAKİP EDİN
İSTANBUL, TURKEY
28 TEMMUZ 2011 / 13:10

fırsattafırsat.com








  www.firsattafirsat.com  "SOSYAL  SORUMLULUK İLKESİ“  ile yola çıkıyor.Sizlere satın aldığınız ürün yada hizmeti büyük indirimlerle ve avantajlarla  sunarken, aynı zamanda Sosyal Sorumluluk kapsamında çalışan kurum ve kuruluşlara destek olan bir platformdur.

SİZE BİR TEKLİFİMİZ VAR; Siz fırsatınıza sahip olurken tasarruf edip kazanın.Sosyal Yardım Kuruluşlarımız da sizinle birlikte kazansın!

HEDEFİMİZ AÇIK; KAZAN KAZANDIR! 

www.firsattafirsat.com her gün sizlere indirimli fırsatlar sunar. Siz fırsatınızı satın alırsınız ve belirleyeceğiniz bir Sosyal Yardım Kurumuna yada vakfa biz KAZANCIMIZDAN PAY  AKTARIRIZ!!!  (pay oranları adı geçen kurum, dernek ve vakıflarla grubumuz arasında yapılan sözleşmelerle belirlenmiştir.) Yardımın gitmesini istediğiniz Kurum, Vakıf ya da Derneğin logosunu seçmeniz yeterli. Bunu yaparken satın aldığınız ürün yada hizmetin toplam bedeli dışında ek hiçbir ücret ödemeyeceksiniz!!! 


















Türk Kızılay  TÜÇEV Umut Çocuk Derneği Akut YHDD 

EN ŞEFFAF UYGULAMA; Sistemimiz tamamen şeffaf olup konu ile ilgili banka hesaplarımız adı geçen ilgili kurum ve kuruluşlarca istenildiği zaman denetlenebilmekte ve bağışta bulunan kişi sayısı kurumlar tarafından görülebilmektedir. Gerek duyulması halinde tercih ettiğiniz Sosyal Yarım Kuruluşuyla kendisine ait logonun altında bulunan telefonlardan konuyla ilgili irtibat kurabilirsiniz.
AFET HERKES İÇİN , YOKLUK HERKES İÇİN , KİMSESİZLİK VE HASTALIK HERKES İÇİN YAŞANABİLİR BİR GERÇEKTİR...                                                                                                                    LÜTFEN DUYARSIZ KALMAYALIM!!!




Firsattafirsat.com

Sitemiz Ülkemiz ve Dünya genelindeki seçkin markaları sizlere özel fiyatlarla sunmak üzere faaliyet göstermektedir.

Private Shopping (Özel Alışveriş Kulübü) sistemi Dünyada hızla yayılmaktadır. Firsattafirsat.com bunu bir sosyal sorumluluk projesi haline getirerek sistemi farklı bir boyuta taşımaktadır.

Özel alışveriş siteleri sadece kendi üyelerine satış yapan bir sistemle çalışır.

Bizler bu alışverişlerden; sahipsiz kalmış evsiz yaşayan çocuklarımız (UMUT ÇOCUKLARI DERNEĞİ),  Her türlü felaketten zarar görmüş halkımız (KIZILAY),  Her türlü felakete müdahaleyi hızlandıran şefkat ellerimiz (AKUT), Tüm Yeşilimiz, geleceğimiz ( Türkiye Çevre Koruma ve Yeşillendirme Kurumu ( TÜRÇEK)),  Sokaklara terkedilmiş biricik hayvan dostlarımız (Yedikule Hayvan Barınağı (YHDD)) faydalansın istedik ve KAZANCIMIZI bu kurumlarla paylaşmaya karar verdik.

Firsattafirsat.com  seçkin markaların ürünlerini % 85 'e varan indirimlerle kısa süreler için sizlere sunar.

Diğer sitelerden farkımız siz alışveriş yaptıkça sokaktaki bir çocuğun karnının doyması, bir hayvanın barınağa kavuşması, geleceğimiz için bir ağaç daha dikilmesi, bir hastanın kan ihtiyacının karşılanması ,   afetlerde hızlı acil destek sağlanması gibi sosyal olaylara sizlerin sayesinde büyük destek vermiş olmamızdır.

Alışverişin keyfini yaşarken aynı zamanda sosyal sorumluluk görevinizi de yerine getirmiş oluyorsunuz. Dolayısı ile davet edeceğiniz her yeni üye sizin katkınızı daha da arttıracaktır.