BİZİ TAKİP EDİN
İSTANBUL, TURKEY
15 TEMMUZ 2011 / 14:10

farkındamısın projesi




Oyuncu,aktivist Tuna Arman, fotoğraf sanatçısı Ateş Kantürk ve hayvan hakları savunucusu Tolga Öztorun’un birlikte düzenlediği, bir toplumsal farkındalık yaratmak üzere başlatılan “Farkında mısın?” projesi, engelli hayvanların da yaşamın içinde var olduğunun altını bir kez daha çizmek için başlatılmıştır. Türkiye genelinde hayvan barınaklarının kendilerine gelir elde etmeleri amaçlı olarak toplumsal bazda başarılı isimlerin engelli hayvanlar ile birlikte fotoğraf çektirmeleri ve bu duyarlılığın arttırılmasını amaçlamıştır.






Çekilen fotoğraflar da fotoşop desteği ile ünlüler de gerçekten engelli hayvanlar ile özdeşleştirilecektir. Fotoşop ile engelli hayvanların engellerine sahip olan ünlüler topluma onların farkında mısın? mesajı verecektir. Proje üniversiteleri, AVM’leri okulları gezecek ve hedeflenen farkındalık yatarılacaktır.

Kasım ayı içinde oluşturulacak bir sergi ile tanıtılacak proje tüm hayvan barınaklarına mama, tedavi desteği ve ameliyat giderleri olarak geri dönecektir. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı birey yarın bir engelli adayıdır.
www.farkindamisinprojesi.com adına Tolga & Tuna & Ateş
Proje kapsamında bağış  mamamız yedikuleye bugün geldi  farkındamısın ekibine ve ana sponsor goody firmasına sonsuz teşekkürler.