BİZİ TAKİP EDİN
İSTANBUL, TURKEY
07 ARALIK 2007 / 00:34

Paslanmaz Çelik Mama Kapları

Barınağımızdaki 1700 köpeğin mama kapları plastik kovalardan ve kaplardan ibaret. Bu mama kapları hem çabuk yıpranıyor (Köpekler kemiriyor, parçalıyorlar) hemde çok masraflı oluyor. Buna çözüm olarak hem daha sağlıklı hemde çok ekonomik mama kapları yaptırıyoruz. Bu mama kapları evladiyelik, yani çookk uzun süreler bozulmayacak, paslanmaz çelikden üretiliyorlar.

Numune olarak yaptırdığımız mama kapları paslanmaz çelik 1.5 mt uzunlukta tekerlekli olarak üretildi. "Sistem inş. san. ith İhr ve tic. ltd. Şti" sadece 70 ytl malzeme Masrafını alıyor bizden. Barınağımıza katkı amaçlı işçilik almıyor. Şimdiden kendilerine teşekkür ederiz.

Barınağımızda 40 adet koğuş var. Bu koğuşların küçük olanlarına 2 şer, orta olanlarına 4 er, büyük olanlarına 6 şar çelik mama kabı gerekiyor. Toplam 100 adet mama kabı yaptırılacak. Her mama kabı 70 YTL. Bu nedenle, siz dostlarımızdan ricamız küçük büyük hiç farketmez, bize destek olmanız. İletişim için barınağı aramanız yeterli.

100 adet mama kabı 8 temmuzda yapıldı. Ağustos başında tüm koğuşların mama kablarını teslim aldım. Yedikule zindan konserleriyle 18 adet mama kabı alınabildi. Temmuz ayında 43 dostumuz mama kabı için yardım gönderdi, bunlarla 25 adet mama kabı parası çıktı. 43 kabın parası ödendi geriye kalan 57 adet kab borca yazıldı. Ağustos yarısında, ay sonuna kadar 20 dostumuz mama kabı için yardım gönderdi. 14 adet daha mama kabı borcu ödendi. Eylul ayında yardım gönderen 10 dostumuz sayesinde borcumuzun tamamı ödendi.

Son durum: Mama kabı borcumuz bitti. Barınağımızdaki 1700 köpek, hem daha sağlıklı hemde çok ekonomik mama kaplarına kavuştu. Yardımda bulununan dostlarımıza teşekkür ediyoruz.