BİZİ TAKİP EDİN
İSTANBUL, TURKEY
11 MART 2010 / 10:04

koskalı yusuf ağbi

Yaklaşık 1 ay kadar önce  Koska Büyükçekmece Şubesinden Gülseren Hn arayıp çok artık çıktığı bu artıkların çöpe gitmesinden üzüntü duyduklarını ve barınağımıza vermek istediklerini belirtti.Bize bu tür artıkları değerlendimek için arayan çok insan oluyor ama sorunumuz tek bir aracımızın olması ,ve aracın yemek toplamak dışında ekmek bulmak,hasta taşımak,gazete vb ihtiyaç malzemesi aramaya gitmek gibi işlere de yetişmeye çalışması.
Şanslıydık Petra anne Büyükçekmecede oturduğu için barınağa gelecegi günler uğrayıp artıkları alıp barınağa getiriyor.
Tabii büyük bir sorun da bu artıkları toplayıp petra anne gelip alana dek torbalara koyacak,soğuk depoda saklayacak ,hiç bir artığı çöpe atmayacak insanı bulabilmek yani damardan candan adamımızı bulabilmek.
Bu konuda şanslı çıktık  Koskada çalışan Koskalı  Yusuf ağbimiz bizim yedikuleli canlar için hiç bıkmadan ,sıkılmadan torbalara artıkları yerleştiriyor soguk odaya,poşetliyor ,masalardan topluyor ve bunu zevkle yapıyor çünki hayvan seviyor.
Her firmada yusuf ağabey gibi dostların olmasını diliyoruz ki çöpe hiç bir yemek artığı atılmasın değerlensin.
Ama firmalar birde araç ayarlasa en basiti servis araçları, 1 saat zaman ayırıp yemek artıklarını barınağa bıraksa daha ne isteriz ALLAH deriz .Artık mesajımızı duyurduk  mesajı alan ve ilgilenen duyarlı dostlar  araç mı bağışlar:),araç mı tahsis eder bilinmez  her zaman UMUT vardır..
Her günün sabahı yeni UMUTLARA gebedir.koska