BİZİ TAKİP EDİN
İSTANBUL, TURKEY
14 HAZİRAN 2010 / 09:01

bir şeyler yapmak

Gönüllümüz Müjde Anne  nin yolu yedikule ye yaklaşık 3 sene kadar önce düştü kader diyelim hikayesi ilginç :)
Tatile gitmek üzere deniz 0tobüsü   iskelesinde      beklerken ,önünde   , gerçekleşen trafik  kazasına başını çevirmeyip  hemen koşan ve yaralı hayvanı tedavi için kliniğe yetiştiren ve hayatını kurtaran Müjde anne ile tanışmamız bu şekilde oldu .Ve  yaklaşık 3 senedir gönüllümüz olarak barınağımıza pazar günleri geliyor.
Çalıştığı işyerinde barınağımıza destek amaçlı  bir tanıtım     köşesi oluşturmuş,broşürlerimiz,ürünlerimiz ve yardım kutusu.
Clubsporium da sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Müjde anneye destek vermiş izin vermiş.Clubsporium a destek veren club üyelerine ve Müjde anneye çok teşekkürler.Biz yedikule ailesi olarak bir bütünüz ve sizler sayesinde ayaklarımız üstünde durabiliriz bizi UNUTMAYIN !
Ailemize yeni ve kalıcı dostların katılması tek dileğimiz.
Küçük bir işyeri bile olsa hayvanlar adına bir şeyler yapabilmenin mutlaka bir yolu vardır.Bir köşede  eski gazete kutusu oluşturmakdan tutun aynı Müjde annenin yaptıı gibi barınağımıza destek köşesi,işyerindeki  arkadaşlarla haftasonu barınağımıza gezi ve kahvaltı düzenleme turları vb vb o kadar çok şey var ki yapabileceğiniz yeter ki SİZ İSTEYİN.müjde